Odvjetnički ured Krebel već duži niz godina zastupa inozemna i talijanska poduzeća u procesu internacionalizacije. Ured pruža pravno savjetovanje inozemnim društvima koje izvoze te posluju na talijanskom tržištu te istovremeno zastupa talijanska poduzeća koja posluju sa inozemstvom, posebno na području Srednje i Istočne Europe.

Nudimo usluge savjetovanja kako bismo spriječili moguće probleme i rizike koji se mogu pojaviti pri poslovanju s inozemstvom, predlažemo klijentu sigurna i učinkovita rješenja koja su potrebna za razvijanje poslovanja sa inozemnim klijentima u cilju povećanja prihoda.

Također, pružamo podršku klijentima tijekom pregovora s potencijalnim poslovnim partnerima (npr. preliminarnih dogovora, pisma namjere itd.) na dva ili više jezika.

Nudimo usluge savjetovanja pri pisanja ugovora i akata (međunarodne kupoprodaje, međunarodne agencije, distribucije, nagodbe, garancije, performace bond itd.) na dva ili više jezika, pazeći na aspekte međunarodnog privatnog prava (npr. na međunarodnu nadležnost, nadležni sud, materijalno pravo, moguće arbitražne klauzule, prijelaz rizika sa prodavatelja na kupca).

Isto tako, pružamo usluge savjetovanja pri analizi nacrta ugovora te drugih akata.

Odvjetnički ured Krebel posluje na međunarodnoj razini u odnosima između Srednje i Istočne Europe i Italije te pruža stručne usluge na hrvatskom, talijanskom, engleskom i slovenskom jeziku.