Avvocato Dean Krebel
Odvjetnik Dean Krebel
ODVJETNIČKI URED KREBEL

Odvjetnik Dean Krebel posluje na međunarodnom razini, posebno u odnosima između Italije te Srednje i Istočne Europe – Zapadnog Balkana.

Diplomirao je na Pravnom fakultetu u Trstu 2005. godine te ima više od 15 godina iskustva u pravnom zastupanju i savjetovanja talijanskih i inozemnih poduzeća, kao i fizičkih osoba, pružajući im stručnu podršku u poslovima uvoza-izvoza, internacionalizaciji poslovanja poduzeća, (prekograničnih) investicija u raznim gospodarskim sektorima (industriji, turizmu, nekretninama, javnim natječajima itd), u postupcima naknade štete (prometne nesreće te nesreće na radu), međunarodnim ostavinskim postupcima itd.

Ured odvjetnika Krebela zastupa strane klijente – pravne i fizičke osobe – iz država Srednje i Istočne Europe (Hrvatske, Slovenije, Srbije, Bosne i Hercegovine, Makedonije i drugih država) koji posluju s Italijom .

Također, ured odvjetnika Krebela zastupa talijanske stranke (posebno pravne subjekte) koje posluju sa inozemstvom ili namjeravaju razviti te ojačati poslovne odnose na međunarodnom nivou, posebno na području Srednje i Istočne Europe.

 

ODVJETNIČKI URED KREBEL
Naše prednosti

Poznavanje pravnih uređenja država Zapadnog Balkana, sposobnost zastupanja stranaka u inozemstvu, izvrsno poznavanje stranih jezika što omogućuje neposrednu komunikaciju na jezicima država iz kojih dolazi većina naših klijenata, učinkovita mreža vanjskih suradnika u inozemstvu (pravnika, računovođa, revizora, inženjera itd), neposredni odnosi sa institucijama navedenih država.